Marrone
Ambitionen att förbättra, utan att kompromissa
Marrone Pietro föddes 1887 i en familj som redan producerade vindruvor. Från en ung ålder är han väldigt passionerad och ambitiös, han vill att familjens druvor ska vara de vackraste i landet.
Den andra generationen
Envisheten att inte överge och tro på utvecklingen av Barolo.
1924 föddes Carlo , som tillsammans med sina bröder Paolo och Michele och hans syster Mariuccia hjälpte pappa Pietro att expandera företaget, både i kvantitet och kvalitet.
Den tredje generationen
Hårt arbete och ambitionen att växa och bli känd i världen.
1955 föddes Gian Piero , vid det här laget är vingenen ärftlig i DNA:t, så efter gymnasiet ägnar han sig också med sin fars passion åt produktionen av viner med en dröm som går i uppfyllelse dag efter dag: att föreslå dem över hela världen.
Fjärde generationen
Ambitionen att se på framtiden med hjärtat av tradition.
Gian Pieros tre döttrar, Denise, Serena och Valentina, arbetar tillsammans med Gian Piero mot allt mer ambitiösa mål.
Vingårdarna är hjärtat i vårt arbete.
Vi är övertygade om att all omsorg vi ger vinfälten återförs till oss genom de druvor vi skördar.
Ju friskare de är, desto bättre blir druvorna vi skördar. Av denna anledning syftar förvaltningen av vingårdarna till att skapa ett ekologiskt system som gör det möjligt för växter att få de bästa livsvillkoren.
All vingårdsförvaltning utförs uteslutande för hand: med början från beskärning, för att differentiera produktionen efter styrkan hos den enskilda plantan, till selektering av klasarna, som kommer att offra en del av produktionen för att gynna endast de bästa klasarna, vid skörden, där experthänder kommer att välja ut och överföra de dyrbara druvorna till perforerade lådor som gör att druvorna kan anlända till källarna under optimala förhållanden.